Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları hakkında bilgi görmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik rahat açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün baplara nazaran elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve yangın kapısı iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taçı gün, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabil özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Kanatlar zarfında orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı nedir ve ne işçilike yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir yer çabucak insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya esaslı açılmaktadır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Ivedi çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Report this wiki page